de specialist in postmortale zorg

"Iedereen heeft recht op een waardig afscheid"

Welkom bij Ruward Postmortale Zorg

Ruward Postmortale Zorg is een specialistisch bedrijf welke zich richt op het verzorgen van overledenen. Het grootste gedeelte van onze diensten bestaan uit het verzorgen van overledenen welke juist extra zorg behoeven. Dit kan bestaan uit reconstructie, buikpuncties, camouflages e.d. Alle diensten die wij aanbieden en informatie vindt u op deze website.


Wij zijn van mening dat er te snel en te vaak wordt besloten om de kist noodgedwongen eerder te sluiten, dan op de dag van de uitvaart, omdat de overledene niet meer toonbaar zou zijn. In de meeste gevallen had dit voorkomen kunnen worden door de juiste zorg of behandelingen uit te voeren, of om deze alsnog uit te voeren.

Afscheid nemen kost tijd, en die tijd is kostbaar. Waarom dan de kist eerder sluiten, waardoor er nog eerder afscheid genomen moet worden? Terwijl dit misschien helemaal niet nodig is door de juiste behandeling(en) uit te voeren.

Er zijn vele mogelijkheden betreffende postmortale zorg. Helaas zijn deze mogelijkheden nog erg onbekend. Ook niet alle uitvaartondernemers zijn op de hoogte van de mogelijkheden.

U als echtgenoot of echtgenote, broer of zus, vader of moeder, zoon of dochter van de overledene neemt die beslissing of uw dierbare wel of niet toonbaar is. Misschien krijgt u een advies van de uitvaartverzorger, maar u neemt die beslissing. Vraag R.P.Z. wat de mogelijkheden bij uw dierbare zijn om waardig afscheid te kunnen nemen tot en met de dag van de uitvaart.

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn